Portfolio

Boeken-tweedehands.nl

Boeken-tweedehands.nl

BoekenRuilen.nl

Boekenruilen.nl is een community-website voor boekenverslinders. In plaats van veel geld uit te geven aan steeds weer nieuwe boeken, kunnen gebruikers hier onderling boeken ruilen. Op basis van een Aanbodlijst en een Verlanglijst zoekt de website ruilkansen en brengt de betreffende gebruikers met elkaar in contact. Het ruilen wordt onderling geregeld zonder tussenkomst van een puntensysteem. Het directe contact tussen de gebruikers is een van de pijlers onder het succes van BoekenRuilen; er zijn al ruilers die elk meer dan 100 boeken hebben geruild. Inschrijving en het gebruik van de website zijn gratis.

Kampeerkaart.nl

Sinds 2009

Met Kampeerkaart.nl vind je snel je weg in de duizenden campings die Frankrijk biedt. Van groot tot klein, van eenvoudig tot luxueus. Je kunt campings en zelfs kaartbeelden bewaren. Er zijn foto's van de omgeving, je kunt foto's inzenden én je mening over campings geven.
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de plek van een camping het belangrijkste kenmerk is, hebben we de kaart als uitgangspunt voor de zoektocht genomen. Je zoekt immers toch in de eerste plaats naar een camping aan zee, aan een rivier, in de buurt van een leuke stad of onderweg naar Spanje.

Kinderboekentips.nl

Sinds 2009

Kinderboekentips.nl is gemaakt om het jou makkelijker te maken om leuke boeken te vinden in het enorme aanbod van kinderboeken. Lang niet alle boeken zijn zo leuk, leerzaam of goed als ze op het eerste gezicht lijkten.
Bij Kinderboekentips.nl kun je zoeken op trefwoord en leeftijd, en er zijn altijd wel een paar boeken te vinden over de belangrijke thema's voor kinderen: school, sinterklaas, kerst, vakantie, boos, pesten, verliefd, opa, oma, noem maar op.
Uiteraard kun je een korte reactie met waardering bij elk boek achterhalen. Graag zelfs! Dat helpt anderen natuurlijk bij het vinden van de leuke boeken.
Jij hebt ook vast weleens in een boekwinkel of bibliotheek gestaan en je afgevraagd welk boek je zult kopen. Juist daarom hebben we van Kinderboekentips.nl ook een mobiele versie gemaakt, zodat je ook in de stad weet wat je moet kopen.

Samoon.nl

Sinds 2000

Samoon.nl is voor iedereen die op vakantie gaat al jarenlang dé site voor paklijsten op maat. Jij vertelt ons simpelweg waarheen je gaat, hoe, wanneer en wat je gaat doen; en wij helpen je bedenken wat je moet meenemen. Inpakken voor vakantie is niet eerder zo makkelijk geweest.
FBTO gebruikt de XML-koppeling van Samoon.nl als 'engine' voor haar Vakantiehulp, een iPhone-app die je gratis kunt downloaden via iTunes.

ZeeVanNamen.nl

Sinds 2005

ZeeVanNamen.nl is volgens ons de meest ideale site als je op zoek bent naar een naam voor je kindje.
Zoek je een korte of lange naam, een originele of juist een populaire naam? Je kunt hier gericht babynamen zoeken, of op goed geluk wat rondbladeren. Je kunt je ook opgeven voor een namenmailing, zodat je een paar keer per week een set willekeurige namen als inspiratie ontvangt.
ZeeVanNamen.nl heeft een collectie ruim twintigduizend jongensnamen en meisjesnamen. Elke maand genereert de site ruim 400.000 pageviews. Bijna dageijks ontvangen we positieve reacties.